Bli med på klubbtur til Norwegian Horse Festival

Oslo Ryttersportsklubb inviterer til klubbtur til Norwegian Horse Festival på Lillestrøm søndag 24. februar. Bli med da vel!

2018-12-17
hegeorsk

Bli med på KLUBBTUR til Norwegian Horse Festival!

Oslo Ryttersportsklubb inviterer til klubbtur til Norwegian Horse Festival i messehallene på Lillestrøm søndag 24/2.

På programmet står Grand Prix sprang 150 cm, voltige, kür finale dressur, familieshow, gratis ponniridning for de mellom 3 og 9 år. Og ikke minst FINALEN i  Ferd rideskolecup! I tillegg rigges det opp til en av Nord-Europas største messer for heste- og rideutstyr. Les mer på hestefrelst.no

Med på turen vil det være minst en voksen fra klubben, samt representanter fra Juniorstyret. Foreldre og foresatte er selvfølgelig også velkommen til å bli med på en hyggelig og underholdende hestedag:-)

Turen koster kun kr 298, noe som gir tilgang til hele messeområdet samt inngang til alle showene denne dagen.

Påmelding på epost til miaranders@hotmail.com

Klubben kjøper billettene samlet for alle påmeldte. Summen vippses til Mia Randers Person, på telefon 97470282.

(Togbillett kommer i tillegg og koster kr 29 for barn under 15 år. Deltagerne må selv kjøpe billett via NSB-appen, eller forhåndskjøpe i automat på stasjonen).

Vi drar samlet med tog fra Lysaker stasjon til Lillestrøm. Oppmøte på Lysaker stasjon søndag 24. februar klokken 0900.

Retur fra Lillestrøm med tog ca. klokken 1730. Husk returbillett!

Påmeldingsfrist 5. januar 2019

OBS! Dersom man vil dra flere dager i tillegg til oppsatt klubbtur, henstiller vi om at billettene forhåndskjøpes på hestefrelst.no

Kryss da av for at dere kommer fra Oslo Ryttersportsklubb. Da er klubben nemlig med i konkurransen om plasser i Promotion-cup, der ekvipasjer fra klubben kan delta i sprang- og dressurklasser på arenaen på Lillestrøm.

Vi gleder oss til å dra på klubbtur sammen og håper så mange som mulig benytter sjansen til å bli med på dette morsomme og sosiale arrangementet!

Hilsen Styret og Juniorstyret