Korona, smitte og hestevelferd

Informasjon om smittevern, hestevelferd og praktiske konsekvenser i perioden med korona

2020-03-12
hegeorsk

For å begrense koronasmitten og ta vårt ansvar for å begrense utbruddet, ber vi alle våre medlemmer følge de offisielle rådene gitt av Folkehelseinstituttet, og annen informasjon fra helsesektoren og fra myndighetene. 

 

Stans av idrettslig aktivitet

Den 12. 2 2020 gikk Idrettsforbundet ut med informasjon om at all idrettskativitet avlyses med umiddelbar virkning.  

 

I pressemeldingen fra NIF heter det: 

 

På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. 

 

NIF skriver videre:

 

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) viser til den svært krevende og alvorlige situasjonen som spredningen av koronaviruset har skapt i Norge. Dette er en situasjon norsk idrett tar på største alvor og som nå får enorm innvirkning på all idrettsaktivitet i Norge. 

- Denne avgjørelsen får dessverre store konsekvenser for idrettsaktiviteten i våre 11.000 idrettslag over hele landet. Men vi er beredt til å ta føringene som kommer fra norske helsemyndigheter på største alvor og vi vil gjøre de tiltakene som er nødvendig for å hindre smittespredning i samfunnet, sier idrettspresident Berit Kjøll i pressemeldingen.  

 

For videre retningslinjer for idretten i denne tiden, finner du viktig informasjon på Idrettsforbundets sider 

 

Hestevelferd i perioden med korora

Mange har spørsmål om hestevelferd i prioden med koronavirus. Norsk Rytterforbund svarer på mange av disse spørsmålene i denne artikkelen på rytter.no 

 

Rideskolen

At all idrettslig aktivitet nå stanses, får konsekvenser for mange av medlemmene i klubben, blant annet ved at rideskolen har stengt inntil videre. Rideskolen vil sende ut epost til elevene om dette. For spørsmål angående rideskolen, ta kontakt med Tanum rideskole. 

 

Utsatt årsmøte

Som en konsekvens av koronautbruddet har styret i ORSK 12. 2 2020 besluttet å utsette årsmøtet, i tråd med utsendt informasjon fra NIFs om at idrettslagenes frist for å avholde årsmøte utsettes til 15. juni. Styret kommer tilbake med ny dato, og innkalling vil skje iht gjeldende lov.

 

Avlyst åpen dag

Videre vil klubben ut fra de gjeldende restriksjonene også avlyse den planlagte Åpen Dag på Stubberud, et arrangement i regi av juniorstyret og rideskolen. Men vi lover å komme tilbake med ny dato!

 

 

Vi håper alle holder seg friske!

 

 

Styret i Oslo Ryttersportsklubb

 

v/ leder Hege Løvstad Toverud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

August
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket