Trenings- og stevnestøtte

Les mer om klubbens støtteordninger her.

2020-10-30
hegeorsk

Oslo Ryttersportsklubb tilbyr økonomisk støtte til stevner, treninger og kurs. Tidligere har støtte vært forbeholdt stevner, men tilbyr nå også treningsstøtte. Tildelingsgrad avhenger av medlemskapstype. I 2020 tilbyr vi følgende:

For medlemmer som har ORSK som representasjonsklubb:

Ti prosent rabatt på klubbtreninger arrangert av Oslo Ryttersportsklubb i helger, eller på treninger for Team Orsk, med trenere som styret godkjenner. Rabatten kan kombineres med stevnestøtte, og tak for de to støtteordningene er sammenlagt kr 3000/år/medlem. Støtte utbetales mot innsendte bilag på mail@orsk.no, og mot at man bidrar på ett ORSK-stevne i året med kakebaking, kiosk e.l

Krav til trener:

·      Trenerutdannelse fra NRYF, eller realkompetanse godkjent av styret.

·      Politiattest, oppvises til politiattestansvarlig, iht idrettens regelverk.

·      Dersom trener ikke har trenerutdannelse godkjent av NRYF, kontakter søker klubben på mail@orsk.no og undersøker om valgte trener faller inn under ordningen.

Stevnestøtte. Klubben refunderer halvparten av startavgift ved stevnestart, opp til kr 3000/år. Rabattordningen kan kombineres med treningsstøtte, og tak for de to støtteordningene er sammenlagt kr 3000/år/medlem. Støtte utbetales mot innsendte bilag til mail@orsk.no,  og mot at man bidrar på ett ORSK-stevne i året med kakebaking, kiosk e.l.

Utgifter for samlinger og fagkvelder arrangert av Oslo Ryttersportsklubb inngår også i søkeordninger, og faller inn under det samme taket. Støtte utbetales mot innsendte bilag på mail@orsk.no,  og mot at man bidrar på ett ORSK-stevne i året med kakebaking, kiosk e.l.

Støtte for støttemedlemmer

Støttemedlemskap i Oslo Ryttersportsklubb koster kr 200. For våre støttemedlemmer tilbyr vi:

Opptil kr 500 i støtte i året for stevnedeltagelse, treninger arrangert av ORSK, og helgekurs på Stubberud. Klubben refunderer halvparten av start– og/eller kursavgift opp til kr 500, mot innsendte bilag på mail@orsk.no, og mot at man hjelper til på ett ORSK-stevne i året med kakebaking, kiosk e.l.

mceu_28016225311599566828776.png