ORSK godkjent som satsningsklubb!

Forrige uke kom den glade nyheten at NRYF har godkjent Oslo Ryttersportsklubb som satsningsklubb. ORSK har med det fått et kvalitetsstempel - som en klubb med et godt tilbud til alle medlemmer, god organisasjon - og som et forbilde for andre klubber.

2018-06-02
hegeorsk

Sammen med medlemmene har klubben det siste året deltatt i Rytterforbundets klubbsatsningsprogram. Gjennom prosessen har vi sammen definert hvordan vi ønsker å ha det i klubben, vi har drømt og vi har satt oss mål og lagt planer. Vi har reflektert rundt sikkehet, samhold, miljø, hesteglede og hestevelferd, og vi har blitt klar over alt det fine vi har, og hva vi ønsker å jobber mer med.

Og i forrige uke kom den glade nyheter om at vi nå kan smykke oss med tittelen SATSNINGSKLUBB

Skjermbilde%202018-06-02%20kl.%2010.53.22.png

Bredde- og rekrutteringskonsulent i Rytterforbundet Tine Skoftedalen Fossing skriver:

Tusen takk for at dere har deltatt i NRYFs Klubbsatsingsprogram!

Klubben har lagt ned en god, grundig og viktig jobb. Vi håper dere har hatt god nytte av prosessene dere har gjennomført og at dette har gitt, og vil fortsette og gi dere mange nyttige verktøy for å fremme det vil alle vi; flere medlemmer og mer aktivitet sammen med rytterglede og ikke minst hestevelferd!

Med dette ønsker jeg å gratulere dere som godkjent klubb!

Oslo Ryttersportsklubb ønsker å takke Rytterforbundet for tilliten. Og ikke minst takk til alle medlemmer som har deltatt engasjert i arbeidet. Et stort takk også til vår supre klubbveileder Guro Grønningseter som gjennom prosessen har hjulpet oss til å bli en enda bedre rideklubb!

Nå gleder vi oss - i samarbeid med Tanum Rideskole, til å jobbe videre som satsningsklubb.