ingvild 2014-11-16 16:12:58

Stubberud gård

Oslo Ryttersportsklubb holder til på Stubberud gård i Sørkedalen. Her har vi vært siden 2010 og de fleste av klubbens aktive medlemmer er tilknyttet rideskolen her.

Stubberud gård ligger sentralt i Sørkedalen, kun 1 min fra busstopp. Stallen har plass til 40 hester, hvorav ca halvparten er skolehester.

Stubberud gård drives av Tanum Rideskole, og rideskolen har ca 200 elever per uke. De har elever på alle nivåer fra nybegynnerkurs til sprang- og dressurkurs. Når elevene er klare for det, får de også lov til å dra på stevner med skolehestene. Rideskolen rir også mye på tur i det fine turterrenget i nærområdet.

Stubberud er en stall med lange tradisjoner for terapiridning, og i dag drives tilbudet av Ingvild Lillefjære og Kristin Dyrkorn. Timene foregår både på tur og på bane, og rideskolen har mange gode terapihester av forskjellige størrelse.

Stallen har store uteområder og de fleste hestene går ute i flokk. For de som har behov får å gå alene, har vi mindre, grusede paddocker. Stubberud har 20x40 ridehall og 20x40 utebane. Stallen fôrer tre ganger per dag, og tilbyr de fleste typer kraftfor. Flere instruktører er tilknyttet stallen, og den drives i det daglige av profesjonelt personale med lang erfaring med hest.

Det er variert miljø som er åpent for alle, og vi har alle typer hester på stallen; både dressur, sprang, akademisk, islandshest, tur-/hobbyhester og løpshester.

På Stubberud drives det også grovfôrproduksjon, og det produseres ensilage av ypperste kvalitet. Hestene blir derfor fôret på kortreist, spesialtilpasset grovfôr, og vi har også ensilage for salg.

Kontaktinfo:

www.tanumrideskole.no