ORSK 2015-04-01 13:36:52

Priser for medlemskap i Oslo Ryttersportsklubb 2018

Etter å ha stått uforandret i mange år vedtok årsmøtet i 2017 å øke medlemsavgiften for klubben for 2019. De nye prisen er:

Type medlemskap

Priser/ satser

Barn opp til 20 år

400 kr

Voksen

500 kr

Pensjonist fra 67 år og støttemedlem

350 kr

Familiemedlemskap

550 kr, inntil tre personer

Æresmedlem

0 kr

Medlemskapet er personlig og gjelder fra 01.01. til 31.12 hvert år. Det er ikke anledning til å trene med ORSK uten å ha betalt medlemsavgift til Oslo Ryttersportsklubb. Først når denne er betalt er medlemmet forsikret igjennom NIF. Hvert enkelt medlem har ansvaret for å melde seg inn i Oslo Ryttersportsklubb når de starter opp en aktivitet, men trener skal også følge opp dette. Man er medlem i klubben helt til man aktiv melder seg ut. Der regnes ikke som utmelding å ikke betale medlemsavgiften. Les mer om medlemsbetingelser og utmelding under.

Ta gjerne kontakt vedrørende spørsmål om medlemskap på mail@orsk.no

hegeorsk 2018-01-20 12:16:58

Om medlemskap i klubben - og frister for betaling og utmelding

Medlemskap i Oslo Ryttersportsklubb betales på vår hjemmeside, www.orsk.no, ved å logge deg inn i menyen til venstre. Vi sender altså ikke ut faktura, men en betalingspåminnelse i januar måned.

Vær oppmerksom på at medlemskap i idrettslaget gjelder helt til man melder seg ut skriftlig. Å ikke betale medlemsavgift betyr altså ikke at man har meldt seg ut.

Her følger viktig informasjon om medlemskap, og frister for betaling og utmelding:

Medlemskap løper til du melder deg ut

Medlemskapet i klubben løper til du melder deg ut skriftlig, ved å sende epost til mail@orsk.no Ikke innbetalt medlemsavgift anses ikke som utmelding. Du melder deg altså ikke inn i rideklubben for ett og ett år av gangen, men er medlem til du melder deg ut. Dersom du ikke har meldt deg ut innen utgangen av et år, vil du få betalingspåminnelse på epost for et nytt år. Da må utmelding skje innen 31. januar. Hvis ikke må kontingenten også for det nye året betales.

Dette fordi:

1)

Medlemskontingenten en av klubbens viktigste inntektskilder og gjør at vi kan arrangere stevner, kurs og aktiviteter for medlemmene. Om vi ikke vet før langt ute i året om penger kommer inn eller ikke, er det vanskelig å budsjettere og dette vil begrense klubbens mulighet til å lage arrangementer for medlemmene.

2)

Klubben betaler kr 250 pr medlem til NRYF for bladet Hestesport. Abonnementet betales forskuddsvis til Rytterforbundet. Dersom vi ikke får utmelding før årskkiftet, vil klubben få kostnader for klubben som vi ikke får dekket inn.

3)

Klubben melder antall medlemmer inn til Norges Idrettsforbund, noe som er beregningsgrunnlaget for offentlig støtte til klubben. Dersom vi ikke får beskjed fra medlemmene om at de vil melde seg ut, tar vi dem feilaktig med i rapporteringen ved årsskiftet og risikerer dermed å motta dermed støtte vi ikke har krav på.

Medlemskontingent

Medlemskap i Oslo Ryttersportsklubb betales på vår hjemmeside www.orsk.no. Vi sender ikke ut faktura, men en betaingspåminnelse på epost til alle medlemmer. Første påminnelse blir sendt ut i januar, og vi ber alle betale ved første påminnelse. Dette sparer klubben for mye administrativt arbeid, og medlemmene for purregebyrer som vil påbeløpe for manglende/sen betaling. Dersom medlemsavgiften ikke er betalt innen 1. april stoppes abonnement på bladet Hestesport samt andre medlemsfordeler.

Utmelding

Utmelding fra klubben må skje senest innen årsskiftet. Dersom du ikke har meldt deg ut innen utgangen av et år, vil du motta epost fra klubben om innebetaling for et nytt år. Da må utmelding skje innen 31. januar. Utmelding etter denne fristen gjøres gjeldende fra året etter.

OBS. Har du utestående medlemsavgift ved årsskiftet  klubbavgiften for inneværende år betales, selv om du planlegger å melde deg ut kommende år.

Overgang?

I følge idrettens regelverk er det ikke mulig å få godkjent overgang til ny klubb dersom man har noe økonomisk uoppgjort med den klubben man forlater.

Takk!

Til slutt er vi veldig glade for å ha deg som medlem i Oslo Ryttersportsklubb. Takk for at du betaler kontingenten i tide, på første betalingspåminnelse som går ut på epost i januar.

Vennlig hilsen Oslo Ryttersportsklubb